High Tech Campus 10 (GED.)

5656 AE | Eindhoven

High Tech Campus 10 te Eindhoven, laboratorium Mμ - R&D met focus op lifetec & new energy!

Beschrijving

Locatie

De te huur aangeboden diverse kleinschalige kantoorunits M? met gevarieerde metrages laboratorium / laboruimte en kantoorruimte / Business Center zijn gelegen op dé High Tech Locatie van Nederland aan het High Tech Campus 10 te Eindhoven. High Tech Campus Eindhoven is met de focus op High Tech R&D de slimste km² van Nederland met meer dan 140 bedrijven en instituten en ongeveer 10.000 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers die werken aan toekomstige technologieën en producten. De Campus helpt uw innovatie te versnellen dankzij toegang tot hightech faciliteiten en een internationaal netwerk. Campusbedrijven, zoals Phillips, NXP, IBM en Intel, bepalen strategisch welke kennis, kunde en R&D faciliteiten zij delen om sneller, beter en klantgerichter te kunnen innoveren in met name de toepassingsgebieden Health, Energy en Smart Environments. Gelegen in het hart van Brainport zijn de Campusbedrijven verantwoordelijk voor bijna 40% van alle patentaanvragen in Nederland.

Bereikbaarheid High Tech Campus 10 te Eindhoven

Deze labruimte en kantoorruimte aan de High Tech Campus 10 te Eindhoven gelegen op High Tech Campus Eindhoven zijn zowel met openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Het terrein beschikt over een eigen op- en afrit naar de A2/A67 en is voorzien van uitgebreide parkeermogelijkheden. Vanaf het NS-station Eindhoven rijdt de HOV-lijn in 10 minuten naar de campus toe.

Beschikbare oppervlakte voor de verhuur

Vanaf ca 23 m² tot ca 500 m² kantoorruimte en laboratorium ruimte
• Kantoorruimte vanaf 23 m² tot 350 m²
• Elektrotechnische laboratoria vanaf 23 tot 250 m
• Units zijn tevens gecombineerd te huur

Parkeergelegenheid High Tech Campus 10 te Eindhoven

Ruim aantal parkeerplaatsen beschikbaar, gelegen in de directe omgeving van het kantoorgebouw, in de daarvoor bestemde parkeerplekken en parkeergarages aan het High Tech Campus 10 te Eindhoven.

Onderscheidende kenmerken laboratorium M?

• Thema: R&D met focus op New Energy & Lifetech
• Gelegen op de High Tech Campus Eindhoven
• Nabij uitvalswegen (snelweg) en openbaar vervoer
• Hoogwaardige laboratoria eventueel inclusief apparatuur
• Hoogwaardige redundante ict-infrastructuur
• Serverruimten met serverboxen
• Noodstroomnet en redundante glasvezelaansluitingen
• Levendig ondernemersnetwerk High Tech Campus Eindhoven
• Diverse vergader- en conferentiefaciliteiten
• Gespecialiseerd bedrijfsadvies
• 1 tot 25 medewerkers
• Diverse voorzieningen op loopafstand (restaurants, kinderopvang, sportcentrum, etc.)

Opleveringsniveau kantoorruimte

• liftinstallatie
• systeemplafonds
• verlichting middels inbouwarmaturen
• kabelgoten
• gescheiden dames- en heren toiletgroep
• pantry
• verwarming middels radiatoren
• brandmeldinstallatie
• brandblusvoorzieningen
• kamerindeling
• mechanische ventilatie
• topkoeling

Aanvaarding

In overleg

Kadastrale gegevens High Tech Campus 10 te Eindhoven

Gemeente: Gestel
Sectie: E
Perceelnummer: 3002
Oppervlakte: 1.167 m²

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan van dit kantoorpand aan het High Tech Campus 10 te Eindhoven op het High Tech Campus Eindhoven is op te vragen via één van onze bedrijfsmakelaars bij Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. en/of via de website ruimtelijkeplannen.nl.

Bouwjaar

2013

M? groeien in Lifetech en Energy R&D

M? is een huisvestingsformule van TWICE Eindhoven B.V. voor technologische bedrijven die actief zijn in de R&D met een focus op lifetech en new energy. M? is van alle moderne gemakken voorzien en biedt u flexibele kantoorruimte en hoogwaardige laboratoria binnen een groot zakelijk netwerk op High Tech Campus Eindhoven.

‘The smartest square kilometre’ beschrijft treffend de reputatie van High Tech Campus Eindhoven. Deze hotspot-locatie geeft uw bedrijfsvestiging aantrekkingskracht, een sterk imago en binnen M? alle ruimte om sneller te groeien.

Bedrijven in M? zijn onderdeel van de Campus community en kunnen gebruikmaken van de hoogwaardige voorzieningen (waaronder onderzoeksfaciliteiten, conferentiecentrum, kinderopvang, sportvoorzieningen en meer) en belangrijker: de talrijke aanwezige netwerken. Op de Campus vind u ruim 10.000 technici in uiteenlopende disciplines op loopafstand!

Opereren vanuit M? betekent de meest aantrekkelijke startpositie om uw innovatie(s) te optimaliseren en uw bedrijf te laten groeien.

TWICE - BUILDING HIGH TECH SUCCES

Om als innovatief bedrijf succesvol te kunnen groeien in de high tech wereld dient u te beschikken over een omgeving die het bedrijf echt vooruit brengt. Waar u met een gerust hart en trots gevoel klanten kunt ontvangen. In een omgeving waar u van gedachten kunt wisselen met specialisten. Technici die oplossingen brengen voor innovatieve uitdagingen, bedrijfskundigen die u bedienen van strategisch advies. Netwerkers die u voorstellen aan toekomstige partners, medewerkers, investeerders en kapitaal.

TWICE biedt een bijzonder stimulerende omgeving voor jonge, innovatieve technologiebedrijven met groeipotentie. Wij bouwen met uw bedrijf mee aan duurzaam succes en een stevige positie in de markt.
Onze aandeelhouders - de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), gemeente Eindhoven, Technische Universiteit Eindhoven, Brainport Development en de Rabobank - hebben de handen ineengeslagen om te zorgen dat uw bedrijf bij TWICE kan floreren in Brainport regio Eindhoven.

Ruim 250 bedrijven maakten reeds succesvol gebruik van onze innovatie versnellende omgeving.
Hun ongekende prestaties bewijzen dat TWICE dé ideale plek biedt om te vestigen en te groeien met alles wat een technologisch bedrijf zich kan wensen aan hoogwaardige faciliteiten, flexibiliteit, eersteklas service en een netwerk van topbedrijven.

In zes thematisch gebundelde huisvestingsformules. Strategisch gepositioneerd in het hart van de absolute high tech hotspots in de Brainport regio: Technische Universiteit Eindhoven en High Tech Campus Eindhoven, zorgt TWICE dat uw bedrijf zichtbaar onderdeel wordt van de High Tech community.

Maak kennis met de zes TWICE formules

Twinning --> Data Science, Artificial Intelligence (AI), Blockchain, ICT en (embedded) software
Workplace Vitality Hub --> Vitaliteitshub (High Tech Campus 85)
Catalyst --> Werktuigbouwkunde, fysica & (bio)chemie
Bèta --> High tech R&D
M? --> R&D met focus op lifetech & new energy
Alpha --> de ideale plek voor (tech)starters

HUURGEGEVENS

Aanvangshuurprijs laboratorium en kantoorruimte

Op aanvraag.

Aanvangshuurprijs parkeerplaatsen

Nader overeen te komen.

Voorschot servicekosten

Nader overeen te komen.

Huurtermijn

Nader overeen te komen.

Verlengingstermijn

Nader overeen te komen.

Opzegtermijn

Flexibele huurvoorwaarden, 4 maanden doorlopende opzegtermijn.

Huurindexering

Dit kantoorgebouw zal jaarlijks worden geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief eventuele servicekosten en B.T.W.

Huurbetaling

Per maand vooruit te voldoen middels automatische incasso.

B.T.W.

Indien huurder niet aan het “90% criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract

R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Meer informatie High Tech Campus 10 te Eindhoven

Wenst u meer informatie over de beschikbare laboratorium en/of kantoorruimte welke te huur is in dit kantoorgebouw aan het High Tech Campus 10 te Eindhoven, neem dan vrijblijvend contact op met één van de bedrijfsmakelaars bij Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. Onze bedrijfsmakelaar de heer Pim van der Werff is van alle beschikbare informatie op de hoogte betreffende de verhuur van de laboratorium en/of kantoorruimte in het kantoorpand aan het High Tech Campus 10 te Eindhoven

Locatie

locationAdres

High Tech Campus 10 (GED.)

5656 AE Eindhoven

High Tech Campus Eindhoven

Plan een bezichtiging

Contacteer onze bedrijfsmakelaar voor vragen over dit object of vraag een bezichtiging aan met de bedrijfsmakelaar.

Deel dit object:

* Verplicht veld