;

Bedrijfspand Eindhoven

Heeft u een bedrijfspand in Eindhoven nodig voor uw onderneming? Bossers & Fitters kan u helpen. Wij verkopen en verhuren diverse bedrijfspanden in Eindhoven. Heeft u een bedrijfspand in Eindhoven dat u zelf graag wilt verkopen of verhuren?

Ook daarvoor kunt u bij onze ervaren bedrijfsmakelaars terecht. Lees meer over onze dienstverlening op commercieel vastgoed gebied of neem voor een oriënterend gesprek contact met ons op.

Aanhuur & Verhuur bedrijfspand Eindhoven

 U kunt bij Bossers & Fitters rekenen op een betrouwbaar en helder advies. Of u nu een winkelpand, productieruimte of opslagruimte wilt verhuren of in vastgoed wilt beleggen om te verhuren. Met onze kennis en expertise, zorgen wij ervoor dat u over de juiste informatie beschikt om een gedegen besluit te nemen. Dat geldt natuurlijk voor een bedrijfspand huren in Eindhoven . Wij kennen de markt en hebben bewezen ervaring met het creëren van de juiste match tussen huurders en verhuurders. Lees meer over de aanhuur en verhuur van commercieel vastgoed in Eindhoven.

Aankoop & Verkoop bedrijfspand Eindhoven

 Het proces van de aankoop en verkoop van commercieel vastgoed in Eindhoven is ons niet vreemd. Wij beschikken over de juiste kennis en middelen om uw bedrijfspand in Eindhoven tegen de beste voorwaarden en condities te kopen of verkopen. Van verkenning en advisering tot en met de oplevering, u kunt op onze ervaren bedrijfsmakelaars rekenen. Zij gaan graag voor u aan de slag, altijd met het doel het beste transactieresultaat te bereiken. Of dat nu gaat om een bedrijfspand kopen in Eindhoven  of de verkoop van commerciële ruimtes. Lees meer over de aankoop en verkoop van bedrijfspanden in Eindhoven

 

Twijfelt u over wat voor uw situatie het beste past? Neem gerust contact met ons op, samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden.

naar contact

Wij adviseren u graag

Neem contact op met ons vastgoedspecialisten team en vind uw kantoorruimte, kantoorpand, winkelruimte of bedrijfspand in Eindhoven.

{{ allerros.contact_person[0] }}
{{ allerros.phone_number[0] }}
{{ allerros.email_address[0] }}
Ik ga akkoord met het privacybeleid


Ondernemen in Brainport Eindhoven

Brainport Eindhoven is een dynamische en sterk groeiende regio. Bekend om haar focus op de pijlers Design, Technologie en Kennis oftewel het ‘Sillicon Valley’ van Europa. Deze Brabantse regio trekt grote én kleine, nationale én internationale organisaties. Heeft u ook voor Eindhoven gekozen als thuisbasis voor uw organisatie? Bossers & Fitters begeleidt u graag in uw zoektocht naar een geschikt bedrijfspand in de regio Eindhoven.