;

Taxatie bedrijfspand Eindhoven

Heeft u interesse in de aankoop of verkoop van een bedrijfspand in Eindhoven? Of is het meer dan interesse alleen en heeft u al stappen genomen voor de aankoop of verkoop? Dan wilt u natuurlijk graag weten wat de marktwaarde van het bedrijfspand is.

Een taxatie van het bedrijfspand in Eindhoven geeft hier antwoord op. Laat de taxatie te allen tijde uitvoeren door een gecertificeerd taxateur, dat is vaak ook de eis van geldverstrekkende partijen. Bossers & Fitters een gecertificeerd bedrijfstaxateur en is u hierbij graag van dienst.

Werkwijze taxatie bedrijfspand Eindhoven

Taxeren is een vak apart. Het dient niet alleen zorgvuldig te gebeuren, ook kennis van de lokale en regionale vastgoedmarkt is een vereiste. Bossers & Fitters is de betrouwbare partner die u zoekt en vertelt u precies waar het op staat. 

Laat u een bedrijfspand in Eindhoven taxeren door Bossers & Fitters dan kunt u rekenen op:

 • Servicegerichte en persoonlijke aanpak
 • Deskundige en gecertificeerde bedrijfstaxateurs
 • Kennis van de regionale vastgoedontwikkelingen
 • Een goed onderbouwd en duidelijk taxatierapport
 • Taxaties conform de vereisten van het Nederlands Register Vastgoedtaxateur

Rapport taxatie bedrijfspand Eindhoven

Laat u de taxatie van het bedrijfspand uitvoeren door de ervaren taxateurs van Bossers & Fitters, dan bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare waardebepaling van het commercieel vastgoed. Nadat de taxatieheeft plaatsgevonden ontvangt u van ons een helder en objectief taxatierapport waarin alle bevindingen van de taxatie bedrijfspand Eindhoven worden vastgelegd.

Twijfelt u over wat voor uw situatie het beste past? Neem gerust contact met ons op, samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden.

naar contact

Vrijblijvend adviesgesprek

Wij taxeren nieuwbouw en bestaande bedrijfspanden. Heeft u vragen over taxatie bedrijfspand Eindhoven of wilt u vrijblijvend van gedachte wisselen? Neem gerust contact op of laat een bericht achter via het contactformulier en wij bellen u.

Niet alleen voor taxaties staan wij graag voor u klaar. Ook als u op zoek bent naar een geschikt bedrijfspand om te huren, uw bedrijfspand wilt verhuren of verkopen, staat ons vakkundige team voor u klaar.

{{ allerros.contact_person[0] }}
{{ allerros.phone_number[0] }}
{{ allerros.email_address[0] }}
Ik ga akkoord met het privacybeleid


Wat wordt opgenomen in het taxatierapport?

In het rapport vindt u alle belangrijke informatie over het getaxeerde bedrijfspand, waaronder de onderstaande punten:

 • Type bedrijfspand
 • Bouwkundige staat
 • Indeling en afmetingen
 • Ligging van het bedrijfspand
 • Informatie over vergelijkbare objecten in de omgeving
 • Waarde van het onroerend goed

Onze taxateurs hanteren een uniform taxatiemodel wat de kwaliteit van niet alleen het rapport, maar ook de taxatie waarborgt. Het rapport van de taxatie bedrijfspand Eindhoven voldoet uiteraard ook aan de strenge eisen van het Nederlands Register Vastgoedtaxateurs. Er zijn verschillende redenen om een taxatie te laten uitvoeren. Het rapport kan worden gebruikt voor de aanvraag of beoordeling van een hypothecaire (her)financiering, advies bij aan- en verhuur beslissingen of advies bij aan- en verkoop besluiten om maar even wat voorbeelden te noemen