;

Over ons

Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. is als bedrijfsmakelaar en bedrijfstaxateur specialist in vastgoed en bedrijfsmakelaardij. De bedrijfsmakelaars van Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. en onze taxateurs van Bossers & Fitters Taxaties B.V. richten zich op de vastgoedbehoeften van de klant, vanuit het bewustzijn dat vastgoed een strategische bijdrage moet leveren aan de bedrijfsvoering. 

Integriteit, flexibiliteit, transparant, servicegerichtheid, expertise, dat kunt u verwachten van het bedrijfsmakelaarsteam van Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. en van het bedrijfstaxateursteam van Bossers & Fitters Taxaties B.V. Eigenschappen, die voortkomen uit een professionele gedrevenheid en drang om te scoren. Ons vak, uw belangen, onze knowhow en reputatie, we schatten alle elementen in op exact de juiste waarde. Om daar vervolgens zo zorgvuldig mogelijk mee om te gaan en te opereren.

Daarnaast zijn wij bekend met de dynamiek van de regio en weten we wat er speelt op het gebied van infrastructurele werken, knooppunten en ontwikkelingen. Een andere minstens zo bepalende factor voor bedrijfsmakelaar Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. is passie. Passie voor ons vak, onze regio en vooral onze opdrachtgevers. Een gedrevenheid om te slagen, die wordt gevoed door gevoel en affiniteit voor de veelzijdige aspecten van de zakelijke vastgoedmarkt. Met deze waarden proberen wij al meer dan 17 jaar de beste resultaten te bereiken voor onze opdrachtgevers.

Gespecialiseerde en gepassioneerde professionaliteit in commercieel onroerend goed; daar staan bedrijfsmakelaars Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. en bedrijfstaxateurs Bossers & Fitters Taxaties B.V. voor! We zeggen het hier, maar we laten het u liever zien. En vooral ervaren. Wij kunnen onze opdrachtgevers dan ook op een professionele en objectieve manier adviseren met onze bedrijfsmakelaars en bedrijfstaxateurs. 

 

Partners van Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V.

VASTGOEDBEHEER

DHVM

vastgoedmanagement

GEVELRENOVATIE

Van Gerwen Reiniging B.V.

schoonmaakdienst

Bedrijfshuisvesting: Realistisch en objectief

Klik hier voor onze brochure