;

Bossers & Fitters blijft volledig operationeel

De Nederlandse regering heeft vergaande maatregelen genomen om de verspreiding van het Coronavirus een halt toe te roepen. De veiligheid en de gezondheid van al onze klanten, opdrachtgevers en relaties alsook van ons eigen personeel is hierbij voor ons prioritair.

Bossers & Fitters blijft volledig operationeel maar gezien de aard van ons beroep, waarbij onze medewerkers continu in contact staan met een groot aantal klanten, zijn ook wij genoodzaakt om aangepaste maatregelen te nemen.

Om uw en onze gezondheid te vrijwaren, werken wij tot nader bericht achter gesloten deuren respectievelijk van huis uit en is ons kantoor tot nader bericht niet meer vrij toegankelijk. Onze medewerkers blijven aanspreekbaar en beschikbaar maar enkel op afspraak. Hierbij zullen de hygiënische voorschriften maximaal worden gerespecteerd.

Bossers & Fitters blijft per telefoon, per mail en via Whatsapp bereikbaar en er kan gebruikt gemaakt worden van videoconference om u te adviseren op afstand. Dit geldt zowel voor de afdeling Bedrijfshuisvesting als de afdeling Taxaties alsook het Secretariaat. Ook kunt u eventuele documenten inscannen en naar ons mailen of via Whatsapp versturen.
De telefoonnummers van al onze medewerkers staan vermeld op onze website.

Wij blijven al uw dossiers, zoekvragen en taxatierapporten verder behartigen met dezelfde toewijding als voorheen, zoals wij dat samen al ruim 18 jaar doen.

Zorg goed voor uzelf en elkaar.
Wij wensen u en uw naasten een goede gezondheid toe.

Met vriendelijke groeten,
Peter Bossers

Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V.
Bossers & Fitters Taxaties B.V.

Deel nieuwsbericht: