De Hooge Akker 19

5661 NG | Geldrop

De Hooge Akker 19 te Geldrop, hoogwaardige kantoorruimte op bedrijventerrein De Hooge Akker!

Beschrijving

Locatie

De te huur aangeboden kantoorruimte in dit kantoorgebouw aan De Hooge Akker 19 te Geldrop, is gelegen op Bedrijventerrein De Hooge Akker. Bedrijventerrein De Hooge Akker wordt bestempeld als een relatief klein open terrein dat ligt in het stedelijk gebied tussen Eindhoven en Geldrop. Het bedrijventerrein is gelegen aan de noordwestzijde van Geldrop en wordt begrensd door de woningen aan de Eindhovenseweg in het zuiden, de spoorlijn Eindhoven-Maastricht/Heerlen in het noordoosten en de bedrijven die gelegen zijn op het eerder uitgegeven gedeelte van het bedrijventerrein de Hooge Akker in het westen. Aan het bedrijventerrein grenst het grote terrein van DAF. Andere bedrijven op het bedrijventerrein zijn onder andere: VDM, Intera Bulsink Retail, Vandenberg- ID en D&D Kunststofbewerking. Het gebouw kenmerkt zich door de karakteristieke architectuur en het gebruik van hoogwaardige materialen.

Bereikbaarheid

Deze hoogwaardige kantoorruimte op Bedrijventerrein De Hooge Akker te Geldrop aan De Hooge Akker 19 is gelegen nabij diverse uitvalswegen, waardoor de bereikbaarheid naar dit kantoorpand aan De Hooge Akker 10B te Geldrop zeer goed te noemen is. De bereikbaarheid met de auto wordt verzorgd door een ontsluitingsweg waarmee het terrein van DAF is aangesloten op de Eindhovenseweg. Deze weg is in oostelijke richting doorgetrokken tot het bedrijfsterrein van De Hooge Akker. Op een korte afstand (3 minuten) is de binnenring van Eindhoven gelegen. Het snelwegennet (A2-A50-A58) is via deze binnenring snel bereikbaar. Via de Eindhovenseweg naar Geldrop is de A2 en A67 bereikbaar. Het bedrijventerrein is met het openbaar vervoer bereikbaar (bushalte aan de Eindhovenseweg). Het treinstation van Geldrop is op 10 minuten loopafstand gelegen waardoor de bereikbaarheid naar dit kantoorpand aan De Hooge Akker 19 zeer goed te noemen is.

Oppervlakte

Ca 130 m² kantoor totaal - 1e verdieping - vanaf 65 m²

Parkeergelegenheid

Gratis openbare parkeerplaatsen gelegen aan de openbare weg voor het kantoorgebouw.

Opleveringsniveau kantoorruimte

• ruime entree met dubbele hardglazen entreedeuren
• systeemplafonds
• verwarming middels cv met radiatoren
• verlichting middels inbouwarmaturen (LED)
• klimaatbeheerssysteem icm mechanische ventilatie
• kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglaasde ramen
• wand kabelgoten voorzien van elektra data en telefonie
• glasvezel
• gescheiden dames- en heren toiletgroep met voorportaal voorzien van fonteintje
• brandblusvoorzieningen en rookmeldinstallatie
• stucwerk wanden
• kantine met vaatwasser, koelkast en magnetron
• PV panelen
• stoffering

Opleveringsniveau terrein

• buitenterrein rondom het kantoorgebouw
• 100% bestraat met klinkers
• omheind middels hekwerk

Gemeenschappelijk met andere huurders

• kantine
• sanitair
• pantry / keuken

Aanvaarding

In overleg.

Energielabel

Energieklasse: A

Kadastrale gegevens De Hooge Akker 19 te Geldrop

Gemeente: Geldrop
Sectie: D
Perceelnummer: 6447
Oppervlakte: 1.504 m² (gedeeltelijk perceel)

Bestemmingsplan

Bedrijventerrein I - bedrijven in de categorie 1 en 2. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met één van onze bedrijfsmakelaars bij Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. en/of via de website van het omgevingsloket.

Bouwjaar

2007

Gerenoveerd

2024

HUURGEGEVENS

Aanvangshuurprijs

€ 18.000,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Voorschot servicekosten

Nader overeen te komen.

Huurtermijn

Vijf (5) jaren.

Verlengingstermijn

Vijf (5) jaren.

Opzegtermijn

Twaalf (12) maanden voorafgaand aan de expiratiedatum.

Huurindexering

De huurprijs van dit kantoorpand aan de De Hooge Akker 19 te Geldrop op Bedrijventerrein De Hooge Akker zal jaarlijks worden geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie (3) maanden huur inclusief servicekosten en B.T.W.

Huurbetaling

Per maand vooruit te voldoen middels automatische incasso.

B.T.W.

Indien huurder niet aan het “90% criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract

R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over deze beschikbare kantoorruimte welke te huur is in dit vrijstaande kantoorgebouw aan de De Hooge Akker 19 te Geldrop, neem dan vrijblijvend contact op met één van de bedrijfsmakelaars bij Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. Onze bedrijfsmakelaar de heer Maurice Schäfer RM is van alle beschikbare informatie op de hoogte betreffende de verhuur van deze kantoorruimte in dit kantoorpand aan de De Hooge Akker 19 te Geldrop.

Locatie

locationAdres

De Hooge Akker 19

5661 NG Geldrop

Bedrijventerrein De Hooge Akker

Plan een bezichtiging

Contacteer onze bedrijfsmakelaar voor vragen over dit object of vraag een bezichtiging aan met de bedrijfsmakelaar.

Deel dit object:

* Verplicht veld