Flight Forum 40

5657 DB | Eindhoven

Flight Forum 40 te Eindhoven, Flexplekken vanaf 7 m² te huur op Bedrijventerrein Flight Forum!

Beschrijving

Locatie

De te huur aangeboden flexibele kantoorruimte in dit modern, prestigieus kantoorgebouw als Business Center met eigen parkeergelegenheid, is gelegen op Bedrijventerrein Flight Forum aan de snelwegen in het zakendistrict rond Eindhoven Airport. Op deze locatie bevinden zich zeer representatieve, compleet ingerichte kantoorruimtes met fullservice faciliteiten. Zo kunt u gebruikmaken van wifi met high speed internet, printfaciliteiten en persoonlijke ondersteuning door een gespecialiseerd team. Daarnaast is het mogelijk om een virtuele kantoorruimte, co-werkplek of een gedeeld kantoor te huren. Ook zijn er vergaderruimtes aanwezig met of zonder videoconferencing faciliteiten. Bovendien kunt u op aanvraag uw ruimte voor verschillende doeleinden inrichten. Regus Eindhoven als zakelijk adres voor uw onderneming? Informeer voor de vele mogelijkheden van werken waar en wanneer u het u uitkomt! Een ideale omgeving om efficiënt te werken en uw bedrijf professioneel te presenteren.

Bereikbaarheid

De flexplekken in het Business Center Flight Forum 40 te Eindhoven op het Bedrijventerrein Flight Forum te Eindhoven is uitstekend bereikbaar middels een directe aansluiting op de A2/N2 en nabijheid van de A50, A67 en A58. Centraal op Flight Forum bevindt zich, naast diverse buslijnen, een halte van de HOV-lijn met verbindingen naar het centrum en het Centraal Station Eindhoven. De terminal van Eindhoven Airport ligt op loopafstand.

OBJECTGEGEVENS

Beschikbare oppervlakte voor de verhuur

Ca 993 m² flexibele kantoorruimte totaal - vanaf ca 7 m² flexplek

Parkeergelegenheid

Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar aan Flight Forum 40 te Eindhoven, gelegen bij het kantoorpand in een beveiligde parkeergarage met parkeerservice.

Opleveringsniveau flexibele kantoorruimte / flexplekken

• compleet ingerichte kantoren
• inrichting op maat in overleg mogelijk
• telefoon- en secretariële service
• 24 uur toegang
• vergaderruimtes met videoconferance
• temperatuurregeling
• luchthavenlocatie
• Wifi met highspeed internet
• broodjesservice

Overige informatie

• kies de ruimte en de diensten die u wilt en betrek direct uw kantoor. Alles is geregeld, zodat u zich op het belangrijkste punt kunt concentreren: uw onderneming.
• flexplek
• turnkey

Gemeenschappelijk met andere huurders

• receptie
• kantine
• vergaderruimte
• sanitair
• pantry / keuken

Aanvaarding

Per direct.

Kadastrale gegevens Flight Forum 40 te Eindhoven

Gemeente: Strijp
Sectie: K
Perceelnummer: 1367 A1

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan van dit kantoorgebouw aan Flight Forum 40 te Eindhoven op het Bedrijventerrein Flight Forum is op te vragen via één van onze bedrijfsmakelaars bij Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. en/of via de website van het omgevingsloket.

Bouwjaar

2008

HUURGEGEVENS

Aanvangshuurprijs

Nader overeen te komen.

Aanvangshuurprijs parkeerplaatsen

Nader overeen te komen.

Voorschot servicekosten

Nader overeen te komen.

Huurtermijn

Flexibel huren, per dag, per maand of per jaar mogelijk.

Verlengingstermijn

Flexibel.

Opzegtermijn

Flexibel.

Huurindexering

De huurprijs van dit kantoorgebouw zal jaarlijks worden geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Nader overeen te komen.

Huurbetaling

Per maand vooruit te voldoen middels automatische incasso.

B.T.W.

Indien huurder niet aan het “90% criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract

R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de nodige aanvullingen.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over de beschikbare flexplekken in het Business Center welke te huur zijn in dit kantoorgebouw aan Flight Forum 40 te Eindhoven, neem dan vrijblijvend contact op met één van de bedrijfsmakelaars bij Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. Onze bedrijfsmakelaar de heer Maurice Schäfer RM RT is van alle beschikbare informatie op de hoogte betreffende de verhuur van de flexplekken in het kantoorpand aan Flight Forum 40 te Eindhoven.

Locatie

locationAdres

Flight Forum 40

5657 DB Eindhoven

Bedrijventerrein Flight Forum

Plan een bezichtiging

Contacteer onze bedrijfsmakelaar voor vragen over dit object of vraag een bezichtiging aan met de bedrijfsmakelaar.

Deel dit object:

* Verplicht veld