High Tech Campus 85

5656 AG | Eindhoven

High Tech Campus 85 te Eindhoven, flexplekken te huur op de High Tech Campus in Eindhoven!

Beschrijving

Locatie

De te huur aangeboden flexibele kantoorruimte in dit kantoorgebouw aan de High Tech Campus 85 te Eindhoven, is gelegen op de High Tech Campus. High Tech Campus Eindhoven is de slimste vierkante kilometer van Europa met meer dan 180 bedrijven en instituten, waar zo’n 12.000 onderzoekers en ontwikkelaars werken aan technologieën en producten van de toekomst. De Campus helpt bedrijven innovaties te versnellen door eenvoudige toegang te verschaffen tot high tech faciliteiten en internationale netwerken. Campusbedrijven en instituten zoals Philips, NXP, IBM, ASML, Intel, TNO, Holst Centre en Solliance gaan strategische partnerships aan op het gebied van R&D om zo sneller en beter te innoveren in de toepassingsgebieden gezondheid, energie en slimme omgevingen. De High Tech Campus Eindhoven is met recht het kloppend hart van Brainport Eindhoven te noemen.

Eigen vervoer

De Campus is direct naast de snelweg A2/N2 gelegen en is makkelijk bereikbaar door haar eigen op- en afrit aan de snelweg. Eindhoven Airport is op circa 10 minuten rijden van de Campus gelegen.

Openbaar vervoer

De Campus is gemakkelijk te bereiken vanaf het Centraal Station van Eindhoven (10 minuten) middels de HOV-lijn 407. Het treinstation van Eindhoven is een belangrijk knooppunt voor snelle Intercitytreindiensten naar Amsterdam (Schiphol), Rotterdam en vele bestemmingen in België en Duitsland.

Beschikbare oppervlakte voor de verhuur

Ca 600 m² totaal - verdeeld over 1 bouwlaag - vanaf ca 10 m²

Parkeergelegenheid High Tech Campus 85 te Eindhoven

Zowel werknemers als bezoekers kunnen hun auto parkeren op een van de 10 parkeerfaciliteiten op het terrein. De parkeergarage P6 bevindt zich op loopafstand van de landschapsvilla's. Voor elektrische auto's is het mogelijk om gebruik te maken van de oplaadpunten. In totaal zijn er meer dan 50 oplaadpunten op de Campus.

Opleveringsniveau kantoorruimte / flexruimte / Business Center

• liftinstallatie
• systeemplafonds
• verlichting middels opbouw spots
• te openen ramen middels draai- / kiep systeem
• aluminium kozijnen voorzien van dubbele beglazing
• high speed wifi aanwezig
• vloerstoffering
• huidige kamerindeling deels middels glaswanden
• alarminstallatie
• brandmeldinstallatie
• brandblusvoorzieningen
• gescheiden dames- en heren toiletgroep met voorportaal voorzien van fonteintje
• pantry
• verwarming middels CV-installatie met radiatoren en thermostaatkranen
• airconditioning

Gemeenschappelijk met andere huurders

• vergaderruimte
• sanitair
• pantry / keuken

Aanvaarding

Per direct.

Energielabel

Energieklasse: A

Kadastrale gegevens High Tech Campus 85 te Eindhoven

Gemeente: Gestel
Sectie: E
Perceelnummer: 3080
Oppervlakte: 6,397 m² (geheel perceel)

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan van dit kantoorgebouw aan de High Tech Campus 85 te Eindhoven is op te vragen via één van onze bedrijfsmakelaars bij Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. en/of via de website ruimtelijkeplannen.nl.

Bouwjaar

2020.

HUURGEGEVENS

Aanvangshuurprijs flexruimte / business center

€ 300,00 per maand te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Huurtermijn

Één jaar.

Verlengingstermijn

Één jaar.

Opzegtermijn

Drie maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Huurindexering

De huurprijs van dit kantoorpand aan de High Tech Campus 85 te Eindhoven zal jaarlijks worden geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief B.T.W.

Huurbetaling

Per maand vooruit te voldoen middels automatische incasso.

B.T.W.

Indien huurder niet aan het “90% criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract

R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Meer informatie High Tech Campus 85 te Eindhoven

Wenst u meer informatie over deze beschikbare flexruimte welke te huur is in dit vrijstaande kantoorgebouw aan de High Tech Campus 85 te Eindhoven, neem dan vrijblijvend contact op met één van de bedrijfsmakelaars bij Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. Onze bedrijfsmakelaar de heer Maurice Schäfer RM is van alle beschikbare informatie op de hoogte betreffende de verhuur van de kantoorruimte in dit kantoorpand aan de High Tech Campus 85 te Eindhoven.

Locatie

locationAdres

High Tech Campus 85

5656 AG Eindhoven

High Tech Campus Eindhoven

Plan een bezichtiging

Contacteer onze bedrijfsmakelaar voor vragen over dit object of vraag een bezichtiging aan met de bedrijfsmakelaar.

Deel dit object:

* Verplicht veld