;

Aanhuur / Verhuur

De professionele en passende oplossing bieden voor elk denkbare huisvestingsvraagstuk. We streven ernaar, we zorgen ervoor. Ook als het gaat om aan- of verhuur van commercieel onroerend goed. Met gedegen marktkennis en gedreven mogelijkhedenanalyses begeleidt en bedient Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. al haar opdrachtgevers. Discreet, daadkrachtig, transparant en op maat. Gerenommeerde bedrijven, vermogende particulieren, overheidsinstanties, pensioenfondsen of zorg instellingen.AANHUUR

Op het gebied van aanhuur van commercieel onroerend vastgoed geldt Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. voor vele partijen als een waardevast en betrouwbaar aanspreekpunt en partner. Onze werkzaamheden bestaan uit marktverkenning, begeleiding, advisering en (her)onderhandeling bij het zoeken naar een locatie of het optimaliseren van uw huidige contract. Wij brengen alles voor u in beeld.

VERHUUR

Bij wat Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. kan en wil betekenen voor opdrachtgevers, wordt ver gegaan. Maar waar het verhuur van commercieel onroerend vastgoed betreft, is de focus voornamelijk gericht op de regio groot Eindhoven. De overtuiging is namelijk, dat dit specialisme een continue aanwezigheid en aandacht vereist; een intussen zeer succesvol gebleken visie en strategie. Daarnaast wordt voortdurend het eigen netwerk van geïnteresseerde partijen geïnventariseerd en actieve acquisitie gevoerd. Naast onze eigen website staan onze objecten ook op landelijke websites vermeld zoals Funda in Business, Ventu en Realnext.