;

Aanhuur / Verhuur

De professionele en passende oplossing bieden voor elk denkbare huisvestingsvraagstuk. We streven ernaar, we zorgen ervoor. Ook als het gaat om aan- of verhuur van commercieel onroerend goed zoals kantoorruimte, bedrijfshal, bedrijfsruimte en winkelruimte. Met gedegen marktkennis en gedreven mogelijkhedenanalyses begeleidt en bedient Bossers & Fitters als bedrijfsmakelaar al haar opdrachtgevers. Discreet, daadkrachtig, transparant en op maat. Gerenommeerde bedrijven, vermogende particulieren, overheidsinstanties, pensioenfondsen of zorg instellingen.AANHUUR

Op het gebied van aanhuur van commercieel onroerend vastgoed geldt bedrijfsmakelaar Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. voor vele partijen als een waardevast en betrouwbaar aanspreekpunt en partner. Onze werkzaamheden bestaan uit marktverkenning, begeleiding, advisering en (her)onderhandeling bij het zoeken naar een locatie voor uw bedrijfspand, bedrijfshal, kantoorpand en winkelpand of het optimaliseren van uw huidige contract. Wij brengen alles voor u in beeld.

VERHUUR

Bedrijfsmakelaar Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. kan en wil veel betekenen voor opdrachtgevers. Wat de verhuur van commercieel onroerend vastgoed betreft, is de focus voornamelijk gericht op de regio groot Eindhoven. De overtuiging is namelijk, dat dit specialisme een continue aanwezigheid en aandacht vereist; een intussen zeer succesvol gebleken visie en strategie. Daarnaast wordt voortdurend het eigen netwerk van geïnteresseerde partijen geïnventariseerd en actieve acquisitie gevoerd. Naast onze eigen website staan onze bedrijfsruimte, kantoorruimte en winkelruimte ook op landelijke websites vermeld zoals Funda in Business, Ventu en Realnext.