;

Over ons

Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. is specialist in vastgoed en bedrijfsmakelaardij. De bedrijfsmakelaars en taxateurs van Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. richten zich op de vastgoedbehoeften van de klant, vanuit het bewustzijn dat vastgoed een strategische bijdrage moet leveren aan de bedrijfsvoering. 

Integriteit, flexibiliteit, transparant, servicegerichtheid, expertise; Dat kunt u verwachten bij het team van Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. Eigenschappen, die voortkomen uit een professionele gedrevenheid en drang om te scoren. Ons vak, uw belangen, onze knowhow en reputatie; we schatten alle elementen in op exact de juiste waarde. Om daar vervolgens zo zorgvuldig mogelijk mee om te gaan en te opereren.

Daarnaast zijn ze bekend met de dynamiek van de regio en weten ze wat er speelt op het gebied van infrastructurele werken, knooppunten en ontwikkelingen.Een andere minstens zo bepalende factor voor Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. is passie. Passie voor ons vak, onze regio en vooral onze opdrachtgevers. Een gedrevenheid om te slagen, die wordt gevoed door gevoel en affiniteit voor de veelzijdige aspecten van de vastgoedmarkt. Met deze waarden proberen we al meer dan 15 jaar de beste resultaten te bereiken voor onze opdrachtgevers.

Gespecialiseerde en gepassioneerde professionaliteit in commercieel onroerend goed; daar staat Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. voor!! We zeggen het hier, maar we laten het u liever zien. En vooral ervaren. Wij kunnen onze opdrachtgevers dan ook op een professionele en objectieve manier adviseren met ons team.