;

 Aankoop / verkoop

Verkennen, inventariseren, adviseren en participeren. Het proces van aan- of verkoop van commercieel onroerend goed is verstrekkend, complex en veeleisend. Het vereist visie, vastberadenheid en het continu afwegen van behoeften, eisen en wensen. Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. verdiept, verbindt en verplaatst zich. Als gespecialiseerd professional maar ook als gepassioneerde en integere partner. Omdat het er ons alles aan gelegen is om voor alle partijen het best mogelijke en meest bevredigende resultaat te behalen.AANKOOP

Bij alle activiteiten van Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. is optimale transparantie een absolute vereiste. In alle opzichten en voor elke betrokken partij. Dus ook in geval van aankopen in opdracht. Van rendementsbeoordeling tot inventarisatie van relevante gemeentelijke en/of milieuvraagstukken, van staat- en onderhoudsbeoordeling tot een klanttevredenheidanalyse. Alles moet duidelijk, helder en inzichtelijk zijn.

VERKOOP

Van een specialist mag en kan je verwachten, dat hij/zij zijn specifieke markt door en door kent. Tot in de kleinste details. Als het gaat om verkoop van commercieel onroerend goed beheerst Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. over de juiste vaardigheden tot in de kleinste details. En worden alle onderhandelingstactieken en technieken benut om voor onze opdrachtgever het best mogelijke resultaat te behalen. Bij verkoop kan het commercieel onroerend goed indien gewenst in onze geheel afgeschermde en beveiligde dataroom worden opgenomen, waarna men uitsluitend met een persoonlijke inlogcode toegang verkrijgt tot de betreffende verkoopinformatie. Bij ieder document is het mogelijk om individueel te bepalen of deze uitsluitend gelezen, bewerkt, gedeeld en/of gedownload mag worden.  Ook bestaat de mogelijkheid om via de dataroom  door genodigde partijen biedingen te laten uitbrengen.