;

Dataroom

Klik op onderstaande button om naar de inlogpagina van uw dataroom te gaan.

Inloggen Dataroom  
 

Wat is een virtuele dataroom?
Een virtuele dataroom van bedrijfsmakelaar Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. en bedrijfstaxateur Bossers & Fitters Taxaties B.V. is een online database waar partijen vertrouwelijke informatie kunnen opslaan en delen met anderen. U zou een virtuele dataroom kunnen beschouwen als een streng beveiligd online archief waarin de belangrijkste en/of noodzakelijke documenten staan. 

Wie heeft toegang tot de dataroom?

Toegang is alleen mogelijk voor betrokken en geregistreerde partijen. Nadat u de aanmeldprocedure heeft doorlopen, ontvangt u via ons per e-mail de inloggegevens waarmee u toegang krijgt.

Wat kunnen partijen doen met gegevens uit de dataroom?
Bij ieder document is het mogelijk om individueel te bepalen of deze uitsluitend gelezen, bewerkt, gedeeld en/of gedownload mag worden. Ook bestaat de mogelijkheid om via de dataroom door genodigde partijen biedingen te laten uitbrengen.

Hoe staat het met de verwerking van persoonsgegevens en privacy?
Bedrijfsmakelaar Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. en bedrijfstaxateur Bossers & Fitters Taxaties B.V. werken in lijn met de Wet- en regelgeving omtrent de Meldplicht datalekken en de autoriteit Persoonsgegevens. Onze data staat opgeslagen op servers in Europa. Hiermee voldoen wij aan de strikte Europese wetgeving.


Powered by 

Virtual Vaults